Kantklossen voor jongeren

Ben je op zoek naar een leuke creatieve bezigheid dan is kantklossen misschien een ideale hobby voor jou. De kinderen plaatsen het onder de noemer knutselen, maar ikzelf vind het een manier om te ontspannen. Daarom wil ik graag jongeren vanaf 8 jaar kennis laten maken met de beginselen van het kantklossen in een cursus bestaande uit 11 lessen.

De eerste les leren we klosjes opwinden en beginnen we met de basisslagen. Het is de bedoeling dat iedereen zelfstandig leert werken, zodat aan het einde van het eerste werkjaar een eenvoudig kantkloswerkje van begin tot einde kan gemaakt worden.

De lessen vinden plaats in een huiselijke sfeer ten huize van de lesgeefster te Werchter op zaterdagnamiddag (om de 3 à 4 weken en niet tijdens de examen- en vakantieperiodes).

Het kostenplaatje bedraagt 90 € voor de ganse lessenreeks en ongeveer 65 € voor aankoop van de benodigde materialen (kantkloskussen in isomo, klosjes, haakpen, speldjes,…….).

Inschrijven of meer info kan je krijgen door te mailen naar martinelenfant@msn.com.

Vele groetjes en tot binnenkort,
Martine.

PS: Tijdens de vakantieperiodes zijn er workshops voor jongeren van 8 tot 88 jaar. Dit zijn ontspannende namiddagen waarop een volledig kunstwerkje in of met kant wordt gemaakt. Meer info hierover vind je op deze pagina enkele dagen voor de vakantieperiodes.