Woordje van de voorzitster

Hallo Lieve Vlasblommekes,

Bijna Pasen, ’t zal wel anders zijn dan anders!

Anders is het woord van de maand geworden want wat we voorheen deden zonder nadenken, zeg maar uit gewoonte, is nu uit den boze geworden. Terug bewust de dagelijkse activiteiten en contacten beleven houdt ons wel alert, de sleur gaat eruit en dat is een echt pluspunt…. wie zij dat weer: “Elk nadeel heeft zijn voordeel”? Natuurlijk is het niet zo eenvoudig; deels gaat het op, maar als ik denk aan alle families die al geliefden zagen heengaan dan is dat wel zeer pijnlijk.

Tot hiertoe heb ik nog geen pijnlijke berichten binnengekregen en ik “HOOP” dat we verder gespaard mogen blijven!

Lieve Vlasblommekes laten we ons strikt aan de regels houden, maar geniet ook van de gratis vitamientjes die het zonnetje ons nu gratis aanbiedt en blijf in beweging!!!

Jullie zullen natuurlijk al wel een vermoeden hebben over het verloop van de kantagenda voor de komende periode, afwachten en aanpassen is de boodschap.Wat al vaststaat is, dat gezien de sluiting van de landsgrenzen, de reis niet zal doorgaan en de bus al is afgezegd, zonder onkosten.

Verder kan de Nederlandse Ephrem Muskee hier ook niet geraken maar die workshop wordt verschoven en kan hopelijk in het najaar dan toch doorgaan. Ik ben blij dat we toch nog via mail contact kunnen houden en ik vond het heel fijn jullie reacties te lezen op mijn eerste mail…. dat doet ook deugd! Ik hoop dat jullie contact hebben opgenomen met onze vriendinnen die niet computeractief zijn, zodat ook zij weten dat we hen niet vergeten zijn en we samen een waardige kantgroep vormen. Een belletje brengt vreugde in de quarantaine-living!!!

Lieve kantmeisjes en jongens, wanneer onze eerstvolgende face-to-face activiteit doorgaat is mij ook een raadsel maar eens is het zover hoor. Positief blijven!!!

Samen met de bestuursleden wens ik jullie toch een “Zalig Paasfeest”, hou het vooral gezond en blijf positief!!!!!!

Geniet van je chocolade… en tot weerziens!

Ria